Mogens Christensen Viborg A/S

Viborg

Peugeot 5008 SUV

PEUGEOT 5008 SUV


HELT NYE DIMENSIONER

Peugeot 5008 SUV's moderne silhuet imponerer fra første blik. Det sportslige design med stor frihøjde, brede hjul med smukt forarbejdede fælge, forkromede linjer, tagrælinger af aluminium* og Black Diamond tag* danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

FORENDEN - EN ROBUST KONSTRUKTION
Lyssignaturen og lygternes let kurvede form giver fronten et intenst blik. Kølergitterets finish med forkromede lameller og den lodrette front med store luftindtag understreger Peugeot 5008 SUV's kattedyrsagtige look.

DEN PERFEKTE BAGENDE
Den skrånende bagrudes aerodynamiske linje understreger bagendens sportslige stil. LED baglygterne er integreret i det sorte tværgående panel og er forsynet med tre stiliserede løvekløer, der lyser både dag og nat og udgør Peugeot 5008 SUV's unikke lyssignatur.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

Peugeot 5008 SUV design

PEUGEOT i-COCKPIT®

Sæt sanserne i højsædet, og få en unik køreoplevelse om bord i det nye, 100% high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. På det digitale head up-display med personlig opsætning og på den kapacitive 8" touchskærm* får du nyttige informationer uden at tage øjnene fra vejen.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

Peugeot 5008 SUV i-Cockpit

SIKKERHED

Peugeot 5008 SUV sikkerhed

På Peugeot 5008 SUV er de allerbedste sikkerhedssystemer standardudstyr, f.eks. karrosseri med optimeret optagelse af kollisionskraft, seks airbags, ABS og ESP. Under kørslen får du hjælp af et multifunktionskamera øverst i forruden*, 12 ultralydssensorer*, en radar* og to 180° videokameraer*, så du altid er forberedt på det, der ligger forude.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

MOTORER

Peugeot 5008 SUV motorer

Den kvikke og manøvredygtige Peugeot 5008 SUV har samme køreegenskaber og lydkomfort som en personbil i topklassen. De højtydende BlueHDi og PureTech motorer i kombination med EAT8 automatgearkassen af nyeste generation*, den elektriske servostyring og den store vægtreduktion giver eksemplariske køreegenskaber og total køreglæde.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.


LÆS MERE OM PEUGEOT 5008 PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM